Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشگاه علامه طباطبایی اعلام کرد؛ براساس آیین نامه "پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی کارشناسی ارشد" وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از بین برگزیدگان علمی دوره کارشناسی پیوسته دوره های روزانه و شبانه با شرایط ذیل برای نیم سال اول سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۲ در دوره روزانه کارشناسی ارشد رشته های مختلف دانشجو پذیرش می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، بر این اساس، دانشجویان دوره کارشناسی پیوسته ورودی سال تحصیلی ۹۷-۹۸ که پس از شش نیم سال تحصیلی با گذراندن حداقل سه چهارم از کل واحدهای درسی دوره، به لحاظ میانگین کل، جزء پانزده درصد برتر دانشجویان هم رشته و هم ورودی از مجموع دوره های روزانه و شبانه خود باشند و حداکثر در مدت هشت نیمسال ۸ نیمسال طبق سرفصل درسی مصوب شورای عالی برنامه ریزی دانش آموخته شوند می توانند در این فراخوان ثبت نام کنند.

دانشجویانی که در طول شش نیم سال دانش آموخته شوند باید به لحاظ میانگین کل در مقایسه با میانگین کل ۸ نیم سال دانشجویان هم رشته و غیرهم ورودی خود جزءپانزده درصد برتر باشند. قید هم رشته و غیر هم ورودی در گواهی دانشگاه مبدا الزامی است.

حداقل میانگین کل تا پایان نیم سال ششم برای کلیه رشته های تحصیلی متقاضیان سایر دانشگاه ها ۱۷ بوده و متقاضیان باید حداکثر تا تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۱ از مقطع کارشناسی خود فارغ التحصیل شوند.

دانشجویانی که دارای هرگونه محکومیت انضباطی از شورای انضباطی دانشگاه یا وزارت عتف با هر درجه و عنوان باشند، امکان ورود به مقطع بالاتر از طریق سهمیه استعداد درخشان را ندارند، و دانشگاه مختار است در صورت اطلاع از آن در هر مرحله از ثبت نام، پذیرش، تحصیل و حتی فراغت از تحصیل با دانشجو مطابق ضوابط و مقررات برخورد کند.

پذیرش از میان دانشجویان واجد شرایطدانشگاههای دولتی انجام میگیرد، لذا به تقاضای سایردانشجویان دانشگاههایغیردولتی، غیرانتفاعی، آزاد اسلامی، پردیس خودگردان، پردیس بین الملل، پیام نور، علمی - کاربردی و دوره های نیمه حضوری، غیرحضوری، مجازی و نظایر آن، ترتیب اثر داده نمی شود.

مدارک تحصیلی کلیه متقاضیان توسط کمیته منتخب گروه آموزشی رشته‌های ذیربط مورد بررسی قرار می گیرد و دانشجویانی که موفق به کسب حد نصاب لازم ۵۰ درصد از کل امتیاز شوند، به ترتیب اولویت و در چارچوب ظرفیت پذیرش مصوب، پذیرش خواهند شد.

گزینش نهایی متقاضیان ورود به مقطع کارشناسی ارشد با لحاظ کردن معدل شش نیم سال داوطلب به نسبت ۶۰و نمره ارزیابی اساتید گروه آموزشی مربوطه به نسبت  ۴۰ محاسبه خواهد شد.

رتبه نهایی داوطلب برای پذیرش صرفاً پس از اعمال ضریب معدل شش نیمسال داوطلب ۴۰ نمره ارزیابی اساتید  مشخص و اعمال خواهد شد. لذا رتبه های دانشجویان در لیست اولیه ۱۵ درصد برتر ملاک پذیرش نهایی نمی باشند.

بدلیل کمبود ظرفیت های پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد نسبت به تعداد دانشجویان مندرج در لیست اولیه ۱۵ درصد برتر، ارزیابی و امتیازدهی گروههای آموزشی جهت کنترل کیفیت دانشجویان مورد پذیرش، اعمال ضریب ۶۰ درصد معدل شش نیمسال داوطلب و ۴۰ درصد نمره ارزیابی اساتید مطابق مصوبات داخلی دانشگاه بدلیل توجه به معیارهای کمی و کیفی در فرایند پذیرش دانشجوی استعداد درخشان؛ لازم است کلیه دانشجویان توجه کافی به سایر اقدامات پذیرشی همانند ارائه درخواست به دیگر دانشگاهها و یا آماده سازی خود برای کنکور کارشناسی ارشد را در دستور کار قرار دهند، تا در صورت عدم قبولی خود، فرصت پذیرش از طرق دیگر را از دست ندهند.

ارزیابی گروه های آموزشی به دو شیوه انجام خواهد گرفت؛ روش اول بررسی مدارک، مستندات ارائه شده و نمرات دانشجویان و روش دوم برگزاری مصاحبه در صورت تشخیص گروه آموزشی رشته مورد تقاضای داوطلب. به عبارت دیگر انتخاب روش بررسی و امتیازدهی به پرونده های متقاضیان از بین دو روش مذکور روش ارزیابی مدارک و مستندات و شیوه مصاحبه در اختیار گروههای آموزشی و به تشخیص آنها است.

پذیرش دانشجویان غیرایرانی، ایرانی انتقالی از دانشگاههای خارج از کشور و دانشجویانی که مدرک کارشناسی خود را از دانشگاههای خارج از کشور اخذ کرده اند و دانشجویانی که بدون آزمون به دوره کارشناسی راه یافته اند و دانشجویان کارشناسی ناپیوسته، با استفاده از ضوابط این فراخوان امکان پذیر نیست.

متقاضیان فوق تا آخر وقت امروز سه شنبه ۳۰ آذر ماه جاری فرصت دارند با مراجعه به azmoon.atu.ac.ir  نسبت به ثبت نام الکترونیکی خود اقدام کنند و هر گونه اطلاع رسانی به داوطلبان منحصراً از طریق پایگاه اینترنتی دانشگاه علامه طباطبایی صورت می پذیرد. لذا، به داوطلبان توصیه می شود اطلاعیه های مربوطه را از طریق سایت دانشگاه بطور منظم پیگیری نمایند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پذیرش بدون آزمون دانشگاه علامه طباطبایی کارشناسی ارشد میانگین کل درصد برتر نیم سال شش نیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۵۰۶۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز ماراتن پرمتقاضی‌ترین رشته‌های کنکور

به گزارش همشهری آنلاین،‌ نوبت اول آزمون سراسری ۱۴۰۳ برای داوطلبان چهار گروه‌ آزمایشی علوم ریاضی، فنی و علوم انسانی، زبان های خارجی و هنر روز گذشته پنجشنبه ۶ اردیبهشت ماه جاری در دو نوبت صبح و عصر برگزار شد.

دومین و آخرین روز نوبت دوم کنکور نیز با شرکت بیش نیم میلیون (۵۰۱ هزار) داوطلب در گروه آزمایشی علوم تجربی امروز جمعه ۷ اردیبهشت ماه در ۴۱۲ شهر، ۶۲۴ حوزه اصلی و ۱۹۹۳ حوزه فرعی آغاز شد.

در این آزمون در مجموع یک میلیون و ۱۵۲ هزار و ۵۱۸ داوطلب ثبت‌نام کرده‌اند که ۶۳ درصد آنها زن و ۳۷ درصد مرد هستند. در آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو- معلم نیز ۶۶۰ هزار و ۳۹۳ نفر ثبت‌نام کرده‌اند که از این تعداد ۶۶ درصد زن و ۳۴ درصد مرد هستند.

گروه علوم تجربی با بیش از ۵۰۱ هزار داوطلب و گروه علوم ریاضی با بیش از ۱۲۸ هزار داوطلب بیشترین و کمترین تعداد داوطلبین در میان گروه‌های آزمایشی اصلی را به خود اختصاص داده‌اند.

براساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور ۱۴۰۳ یکی از مهم ترین تغییرات آزمون امسال در مقایسه با سال گذشته است.

آزمون سراسری از سال ۱۴۰۲ فقط برای دروس تخصصی هر یک از گروه‌های آزمایشی برگزار شد. اما دروس عمومی در سابقه تحصیلی داوطلبان وجود داشته و در نمره کل سابقه تحصیلی لحاظ شد.

داوطلبان می‌توانند در یکی از سه گروه اصلی ( علوم ریاضی و فنی، علوم تجربی و علوم انسانی) مختلف در دو نوبت آزمون شرکت کنند ولی در صورت تغییر گروه آزمایشی در نوبت دوم آزمون، باید گروه مورد نظر را برای پذیرش در دانشگاه ( در مرحله انتخاب رشته ) انتخاب کنند و امکان انتخاب رشته از هر دو گروه اصلی میسر نیست. البته باید توجه داشته باشند که سوابق تحصیلی کامل مربوط به گروه آزمایشی مورد نظر را نیز باید دارا باشند و درصورتی که در یک یا چند درس، سابقه تحصیلی لازم برای گروه آزمایشی درخواستی را نداشته باشند نمرات آن دروس صفر لحاظ می‌شود.

برای داوطلبانی که برای پذیرش در آزمون پذیرش دانشجو- معلم اعلام علاقه مندی کرده‌اند نیز در گروه آزمایشی مربوطه منحصراً یک کارت ورود به جلسه منتشر شده است. این دسته از داوطلبان باید علاوه بر پاسخگویی به دفترچه‌های سؤالات آزمون اختصاصی مربوط به گروه آزمایشی انتخابی، به دفترچه سوالات اختصاصی آزمون پذیرش دانشجو- معلم نیز پاسخ دهند.

نوبت دوم آزمون سراسری تیر ماه برگزار می شود و نمرات کنکور سال گذشته همچنان معتبر است؛ یعنی دو آزمونی که سال گذشته برگزار شد، همچنان نمراتشان معتبر است در مقطعی که قرار است انتخاب رشته صورت بگیرد داوطلبان می توانند خودشان نسبت به انتخاب رشته خود اقدام کنند یا به سازمان سنجش اجازه بدهند نمره بالاتری را برای آنها لحاظ کند.

کارنامه اولیه داوطلبان نوبت اول نیمه مرداد ماه جاری اعلام می کنیم و همزمان چند روز بعد انتخاب رشته داوطلبان آغاز می شود.

کد خبر 847190 منبع: ایسنا برچسب‌ها خبر مهم کنکور سازمان سنجش آموزش کشور

دیگر خبرها

  • فرصت تغییر محل آزمون پایان ترم برای پیام‌نوری‌ها
  • امروز؛ آخرین مهلت انتخاب رشته دانشجویان دکتری
  • امروز ، آخرین مهلت انتخاب رشته دکتری
  • امروز، آخرین مهلت انتخاب رشته دکتری
  • بیش از ۱۰ هزار نفر در رشته علوم تجربی رقابت کردند
  • پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز
  • رقابت بیش از ۱۰ هزار نفر در رشته علوم تجربی
  • رقابت پرمتقاضی‌ترین رشته های کنکور آغاز شد
  • آغاز ماراتن پرمتقاضی‌ترین رشته‌های کنکور
  • عجیب‌ترین رشته‌های دانشگاهی / از زامبی شناسی تا مدیریت دوشیدن شیرگاو