Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید علی‌اصغر علامه، مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع انرژی‌بر پارسیان صبح امروز در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار فارس در پارسیان اظهار داشت: سازمان ایمیدرو معتقد است که یکی از چالش‌ها و مشکلاتی که در این چندساله، پیشبرد امور منطقه ویژه اقتصادی پارسیان را با کندی مواجه و این منطقه از چشم‌انداز پیش‌بینی شده خود عقب بی‌افتد، حضور برخی مدیران ارشد و میانی در خارج از محل طرح یعنی در تهران و یا بندرعباس بوده است به‌همین دلیل با تاکید و دستور ریاست سازمان ایمیدرو، دفاتر صنایع انرژی‌بر در تهران و بندرعباس جمع و به پارسیان منتقل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با این دستور ان‌شاءالله تا پایان دی‌ماه این دفاتر جمع می‌شود.

مدیر هاب سوم پتروشیمی ایران با اشاره به اینکه هدف ما این است که همه پای کار و در محل پروژه‌ها باشند، گفت: نگاه ایمیدرو یک نگاه ملی و بابرنامه است چراکه  به‌جز صرفه‌جویی‌های مالی، قطعا سهولت دسترسی و حاضر بودن مدیران در منطقه ویژه اقتصادی پارسیان اتفاق خوب و میمونی است که سبب می‌شود شاهد جهش در این پروژه‌ها و تحول در این منطقه باشیم.

علامه عنوان داشت: مهمترین ماموریت بنده در شرایط فعلی جذب سرمایه‌گذاران صاحب نام و قدرتمند و استقرار صنایع انرژی‌بر در منطقه ویژه اقتصادی پارسیان است.

وی با اشاره به مصوبه طرح آمایش نواحی تاثیرپذیر از منطقه ویژه اقتصادی پارسیان گفت: وزارتخانه های بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ارتباطات و فناوری اطلاعات، کشور، آموزش و پرورش، نیرو، راه و شهرسازی، جهاد کشاورزی، فرهنگ و ارشاد، کار، رفاه و امور اجتماعی، وزارت دفاع، میراث فرهنگی و سازمان‌ محیط زیست باید خود را برای یک اتفاق بزرگ در کشور آماده کنند چراکه برای توسعه متوازن باید تمام دستگاه‌ها به وظایف خود عمل نمایند تا در آینده شاهد پدیده‌های ضد توسعه‌ای و آسیب‌های اجتماعی متاثر از توسعه صنعتی نباشیم.

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع انرژی‌بر پارسیان با بیان اینکه فاز نخست بندر پارسیان به‌عنوان اولین و بزرگترین بندر صنعتی، معدنی و تجاری کشور آماده بهره‌برداری است، بیان داشت: این موفقیت بزرگ که در دوران تحریم‌ها صورت گرفت مرهون زحمات مدیران قبلی و حمایت‌های مسؤولان استانی و کشوری است که موجب رونق هرچه بیشتر منطقه خواهد شد و دستاوردهای بسیاری برای مرزنشینان غیور این شهرستان و استان خواهد داشت.

وی خاطرنشان ساخت: اولویت نخست جذب، بهره‌گیری از ظرفیت‌های بومی پارسیان و استان هرمزگان است و امیدواریم پارسیان را به اولین شهر بدون بیکار تبدیل کنیم.

علامه در پایان اظهار کرد: امیداروم با حمایت و همدلی مردم شریف شهرستان پارسیان، نماینده غرب هرمزگان در مجلس شورای اسلامی، استاندار هرمزگان و با پشتیبانی مسؤولان ایمیدرو بتوانیم بزودی شاهد جهش پروژه‌ها و تحول منطقه ویژه اقتصادی پارسیان باشیم.

انتهای پیام/3264

منبع: فارس

کلیدواژه: انرژی بندرعباس تهران آموزش پزشکی علامه پارسیان صنایع منطقه ویژه اقتصادی پارسیان صنایع انرژی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۷۷۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبدیل شدن به شریک تجاری جدید نفتی با عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی

در حالی که ما طی سال گذشته میلادی برای فروش نفت و گاز خود با تحریم مواجه بودیم، صندوق بین المللی پول در جدیدترین گزارشش از سلسله گزارش های چشم انداز اقتصادی جهان که هر سه ماه یکبار منتشر می کند، از رشد ۵.۴ درصدی اقتصاد کشورمان خبر داد. ما در حالی این رشد اقتصادی را رقم زدیم که بسیاری از کشورهای دنیا سال خوبی را پشت سر نگذاشتند و رشد اقتصادی بالایی نداشتند. در این سال، اقتصادهای منطقه خاورمیانه به طور متوسط رشد ۲ درصدی داشتند و عربستان با رشد منفی ۱.۱ درصدی مواجه شد.

دولت سیزدهم برای تولید و فروش نفت و گاز کشور به سیاست های خاصی روی آورد. استفاده از تمام ظرفیت ها برای فروش منابع، افزایش تعاملات با کشورهای خریدار و استفاده از توان دانش بنیانی کشور از جمله سیاست هایی بود که به اجرا گذاشته شد. به زعم کارشناسان، این سیاست ها بود که در نهایت نتیجه داد و زمینه ساز رشد اقتصادی کشور شد.  به زعم بسیاری، رشد اقتصادی 5.4 درصدی کشورمان بر اثر سیاست گذاری های صحیح و اتکا به خود به دست آمد.

نظرات ایمان زنگنه، عضو انجمن اقتصاددانان ایران و استاد دانشگاه را در ادامه در خصوص فروش نفت و گاز کشورمان در شرایط تحریمی در ادامه می خوانید. زنگنه در خصوص رشد اقتصادی 5.4 درصدی کشور طی سال گذشته میلادی که صندوق بین المللی پول در آخرین گزارشش به آن اشاره داشت، تصریح کرد: بخش نفت همواره یکی از حوزه های پیشران در اقتصاد کشور ما بوده است. به تبع این بخش رشد اقتصادی را شاهد هستیم. تولید ثروت از حوزه نفت باعث شده است که بخش های دیگر نیز رشد را تجربه کنند.

وی ادامه داد: این که در شرایط تحریم توانسته ایم میزان فروش نفت و گاز خود را به دوران غیرتحریمی نزدیک کنیم، اهمیت بالایی دارد. دیپلماسی فعالی که دولت به اجرا گذاشت، در موفقیت ما برای فروش نفت موثر بود. این دیپلماسی در نهایت طرف مقابل را به این نتیجه رساند که تا حدی از سخت گیری هایش در تحریم ها بکاهد. تمام این مسائل، به افزایش فروش نفت و گاز کشور منجر شد.

این عضو انجمن اقتصاددانان ایران خاطرنشان کرد: باید این موضوع را در نظر داشته باشیم که فروش نفت و دسترسی به منابع مالی آن دو موضوع متفاوت هستند. ما در بخش فروش نفت موفقیت داشته ایم و توانسته ایم به طرق مختلف در شرایط تحریم نفت خود را به فروش برسانیم.

زنگنه در خصوص سیاست گذاری های دولت سیزدهم مبنی بر فروش نفت به مینی ریفاینری ها در شرق آسیا و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی خاطرنشان کرد: من این طور همکاری ها را مثبت ارزیابی می کنم. واقعیت این است که ما در گذشته تجربه موفقی در زمینه فروش نفت از طریق دستگاه ها و افراد نداشتیم. حالا با اعمال روش هایی مانند سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی موفقیت بیشتری در فروش نفت کسب کرده ایم.

این استاد اقتصاد در دانشگاه خاطرنشان کرد: اقداماتی که در زمینه فروش نفت و گاز انجام داده ایم و موفقیت هایی که کسب کرده ایم، شرط لازم برای رشد اقتصادی کشور هستند. باید در بخش های دیگر نیز به همین ترتیب با دیپلماسی موفق به توسعه و رشد اقتصادی بریم. عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی به نحوی بازارسازی برای فروش نفت ماست و باعث می شود به عنوان شریک تجاری برای کشور هدف مطرح شویم که این موضوع رشد اقتصادی و همچنین توسعه تجارت نفت خام را به همراه داشته است.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • منطقه ویژه اقتصادی «سهلان» رتبه نخست کشور را کسب کرد
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • ما آماده تعامل هستیم، حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است
  • تبدیل شدن به شریک تجاری جدید نفتی با عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی
  • بهره‌برداری از بخش نخست رینگ چهارم ترافیکی اصفهان تا پایان سال
  • احیای منطقه اقتصادی جهان‌آباد بعد از ۱۴ سال/ بندر خشک در جهان‌آباد راه‌اندازی می‌شود
  • منطقه آزاد ارس در ارزیابی مناطق آزاد کشور در رتبه نخست ایستاد
  • مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصادی کشور تبدیل شوند
  • مخبر: مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصادی کشور تبدیل شوند
  • قشم به عنوان منطقه آزاد برتر در حوزه اقتصادی و سرمایه گذاری انتخاب شد