Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@05:19:26 GMT

سرطان پروستات بدون علامت است/توصیه به مردان

تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۲۰۹۱۴

سرطان پروستات بدون علامت است/توصیه به مردان

به گزارش خبرنگار مهر، سید فرزاد علامه، روز یکشنبه در نشست خبری هفته سلامت مردان که در محل انجمن اورولوژی ایران برگزار شد، با عنوان این مطلب که پروستات به عنوان کمک کننده در باروری مردان شناخته می شود، افزود: اگر پروستات دچار مشکل شود، بیماری هایی ایجاد می کند که می تواند شامل عفونت های پروستات و...، باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: علاوه بر عفونت های پروستات، التهاب پروستات نیز با مشکلاتی برای مردان همراه خواهد شد.

علامه به سوزش و تکرر ادرار به عنوان علائم بروز مشکل در مثانه مردان اشاره کرد و گفت: پروستات بعد از ۴۰ سالگی رشد می کند که البته خوش خیم است.

مسئول برگزاری روز ملی سلامت مردان، افزود: بزرگی پروستات بعد از ۵۵ سالگی با علائم ادراری همراه است که برای آن درمان های دارویی و جراحی وجود دارد.

وی اظهار داشت: بعضا این علائم ممکن است منجر به ایجاد کانون سرطانی شود که متاسفانه سرطان پروستات بدون علامت است و همین مسئله، کار درمان را دچار مشکل می کند.

علامه به موضوع غربالگری و آزمایش PSA برای تشخیص سرطان پروستات اشاره کرد و گفت: در مورد غربالگری سرطان پروستات، هنوز اجماع جهانی وجود ندارد.

وی تاکید کرد: سرطان پروستات بعد از پیشرفت با علامت ظاهر می شود ولی در مراحل اولیه هیچ علامتی ندارد. بنابراین، لازم است که مردان بعد از ۵۰ سالگی نسبت به معاینه نزد پزشک بروند.

در ادامه محمدعلی زرگر عضو هیات مدیره انجمن اورولوژی ایران، با تاکید بر اینکه سرطان پروستات صد درصد درمان می شود، گفت: اگر این بیماری به موقع تشخیص داده شود، صد درصد درمان می شود. اما، وقتی در مراحل پیشرفته متوجه بیماری شویم، درمان قدری سخت و دشوار خواهد بود.

وی افزود: به مردان بالای ۵۰ سال توصیه می شود حتما نسبت به معاینه و آزمایش مخصوص پروستات اقدام کنند و مردانی که پدر، بردار و یا عموی آنها سابقه سرطان پروستات داشته است، باید از ۴۰ سالگی برای معاینه و آزمایش اقدام کنند.

کد خبر 4854452

منبع: مهر

کلیدواژه: سرطان پروستات اورولوژی ویروس کرونا سرطان وزارت بهداشت سازمان غذا و دارو دیابت بارداری سازمان بیمه سلامت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تجهیزات پزشکی نوزاد درمان ناباروری ریسک بیماری قلبی دارو بیمارستان پروستات بعد سرطان پروستات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۲۰۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صندوق نوآوری حامی پیشگیری از سرطان شد

رئیس هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: این صندوق بر دانش‌بنیان شدن حوزه سلامت کشور و در نتیجه انتفاع بیماران سرطانی از طریق تقویت شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه سلامت تمرکز دارد.

به گزارش ایسنا، دکتر محمدصادق خیاطیان در نشستی با اعضای شورای راهبری کنگره کنسر ژنومیکس با اعلام حمایت صندوق نوآوری از برگزاری رویدادهای علمی و فناوری در حوزه سلامت از جمله کنگره کنسر ژنومیکس، اظهار کرد: شکل‌گیری کمیته تجاری‌سازی در این رویداد، در کنار توجه به توسعه علمی اتفاق قابل ملاحظه‌ای است که می‌تواند در شکل‌گیری زیست بوم پیشگیری و درمان سرطان و سلامت کشور اثربخش باشد و این صندوق آماده تقویت و حمایت از استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان مرتبط با موضوع پیشگیری و درمان سرطان از طریق ارائه تسهیلات و حمایت‌های لازم و نیز اهدای جوایز به گروه‌هایی است که مورد تایید کمیته تجاری‌سازی در نمایشگاه یا جشنواره ایده تا استارت‌آپ قرار می‌گیرند.

وی «سلامت» را از موضوعات راهبردی صندوق نوآوری و شکوفایی دانست و تاکید کرد: معاونت توسعه این نهاد را مسؤول همکاری‌های لازم با کمیته تجاری کنگره کنسر ژنومیکس معرفی کرد.

در این نشست همچنین دکتر مصطفی زمانیان، عضو هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی با بیان اینکه بر اساس بررسی‌های انجام شده در دنیا طیف مختلفی از خیرین حوزه سلامت و حتی کسانی که با نیت انتفاع اقتصادی قصد مشارکت در بخش سلامت را دارند، می‌توانند در مدل‌های تامین مالی پروژه‌های اجتماعی مشارکت کنند، افزود: صندوق نوآوری و شکوفایی با استفاده از برخی از این مدل‌ها می‌تواند انگیزه‌ای را برای مشارکت خیرین و سرمایه‌گذاران حوزه سلامت به‌ویژه در زمینه پیشگیری و درمان سرطان فراهم کند.

به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، دومین کنگره کنسر ژنومیکس با محورهای تشخیص مولکولی، پزشکی شخص محور، درمان هدفمند و بیومارکرهای سرطان، از ۲ تا ۴ آبان ماه ۱۴۰۳ در سه بخش علمی، تجاری‌سازی و مسؤولیت‌پذیری اجتماعی در تهران برگزار می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کمبود این ویتامین باعث سرطان پروستات و سرطان سینه می‌شود
  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • بیانیه کاخ باکینگهام درباره وضعیت سلامتی چارلز سوم
  • واکسن سرطان میزان بقا را دو برابر می‌کند
  • بیانیه کاخ باکینگهام درباره چارلز پس از گزارش‌های ضدونقیض
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • صندوق نوآوری حامی پیشگیری از سرطان شد
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • تشخیص زودهنگام سرطان سینه این بار با طراحی یک حسگر