Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@21:37:42 GMT

سلیمی: هیات علمی علامه از 92 تاکنون بدون رانت آمده اند

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۳۴۴۹۰

سلیمی: هیات علمی علامه از 92 تاکنون بدون رانت آمده اند

تهران - ایرنا - رئیس دانشگاه علامه طباطبایی می گوید: هرم اعضای هیات علمی این دانشگاه از سال 92 تغییر کرده و در جذب 60 هیات علمی خود کاملا قانونی رفتار کرده و هیچ کدام از آنها از رانت استفاده نکرده اند .

هیات علمی علامه از سال 92 تاکنون از رانت استفاده نکرد اند

به گزارش روز دوشنبه خبرنگار گروه دانشگاه ایرنا، حسین سلیمی در مراسم تودیع و معارفه معاونان آموزشی دانشگاه علامه طباطبایی اظهار کرد:
هم اکنون امروز تقریباً بیش از نیمی از استادان ما دانشیار و بالاتر هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانشگاه علامه طباطبایی امروز از حضور 540 عضوهیأت علمی بهره مند است.
وی با بیان اینکه عملکرد 80 درصد از اعضای هیأت علمی جدید در دانشگاه باعث موفقیت است، افزود: همواره عملکرد حوزه آموزشی دانشگاه صاف، شفاف و قانون مند بوده است.
رئیس دانشگاه علامه طباطبایی با اشاره به سخت‌گیری هیئت ممیزه دانشگاه گفت:هیأت ممیزه این دانشگاه یکی از دقیق‌ترین و سخت‌گیرترین هیأت های دانشگاه‌های کشور است و دقت عملکرد آن به نحوی بوده که باوجود مراجعه بازرسی ، هیچ‌گونه ایراد و ابهامی در عملکرد این هیأت ممیزه وارد نشد و همچنین از سوی وزارت علوم به‌عنوان هیأت ممیزه نمونه نیز شناخته شد.
وی ادامه داد : جذب هیأت علمی و دانشجویان مقطع دکتری در زمان مسئولیت نادر نعمت اللهی معاون آموزشی به صورت کاملا نظام مند و قانونی صورت گرفته و اختیارات گروه آموزشی با محوریت اعضای هیأت علمی به آنان بازگردانده شد.
به گفته وی ، بدون نظر گروه های آموزشی و اظهار نظر کمیته های تخصصی، هیچ مجوزی برای جذب عضو علمی و دانشجو در مقطع دکتری در این دانشگاه صورت نگرفته است.
سلیمی با اشاره به عملکرد کارشناسانه در معاونت آموزشی دانشگاه علامه یادآورشد: تمامی زیرساخت ها در این حوزه براساس نظر کارشناسان اعمال شده، سلامت، توانایی، تسلط به قواعد و قوانین کارشناسان این حوزه محرز شده است.
رئیس دانشگاه علامه معتقد است که دو شاخص نسبت استاد به دانشجو و هرم اعضای علمی دانشگاه به‌گونه‌ای مثبتی از سال 92 تغییر کرد که دانشگاه علامه طباطبایی در زمره دانشگاه‌های سطح یک قرار گرفت.
وی با اشاره به ایجاد دوره های مهارت افزایی در دانشگاه علامه طباطبایی خاطرنشان کرد: با ایجاد دوره‌های مهارتی در دانشگاه و موفقیت آن، سطح مهارتی دانشجویان ارتقا یافت، این طرح و حرکت به‌عنوان سیاست وزارت علوم مطرح و به سایر دانشگاه‌های کشور نیزابلاغ شد.
وی افزود: بیش از 5 هزار دانشجوی دانشگاه علامه طباطبائی در دوره‌های مهارتی شرکت کردند و برای پیوستن به بازار کار با تخصص‌های مهارتی و کاربردی آماده شدند.
مراسم تودیع و معارفه نادر نعمت الهی معاون سابق آموزشی و شجاع احمدوند معاون آموزشی دانشگاه با حضور رئیس دانشگاه و اعضای هیات رئیسه و روسای دانشکده ها و مدیران حوزه آموزشی دانشگاه 25 فروردین ماه در اتاق شورای ریاست این دانشگاه برگزار شد.
سلیمی از خدمات و تلاش های نعمت الهی در مدت تصدی معاونت آموزشی تقدیر کرد و گفت: نعمت الهی و احمدوند هر دو، در حرکت رو به جلو و ایجاد تحول در دانشگاه در دوره مدیریت اینجانب نقش کلیدی و بسیار بزرگی را داشتند و خدمات آنها در حافظه تاریخی دانشگاه محفوظ می ماند.
**9491**1601**

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي حسين سليمي دانشگاه علامه طباطبايي معاون آموزشي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۳۴۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها آغاز شد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، قاسم عمو عابدینی معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در پیام تبریکی به مناسبت دهه سرآمدی آموزش، این دهه را فرصت مغتنمی دانست تا به ساحت آموزش که ساحت تولید و نشر معرفت و حکمت است، ادای احترام کنیم و تلاش‌های پیشگامان این عرصه را قدر بنهیم.

متن پیام تبریک قاسم عموعابدینی به شرح زیر است:

خدمت‌رسانی به جامعه، فرهنگ‌سازی و توسعۀ حرفه‌ای تدریس از جمله اهداف راهبردی دانشگاه‌های موفق دنیاست. جایگاه والای ایران در کسب دستاورد‌های علمی، مرهون تلاش‌های عالمانه و متعهدانه اعضای هیات علمی و یاوران علمی است که روشنی‌بخش مسیر اعتلای دانایی و فرهیختگی‌اند. بخش اعظم این تلاش‌ها در کلاس‌های درس که سنگر اصلی خدمت‌رسانی اساتید است، در تعامل اثربخش با دانشجویان رقم می‌خورد.

دهه سرآمدی آموزش فرصت مغتنمی است تا به ساحت آموزش که ساحت تولید و نشر معرفت و حکمت است، ادای احترام کنیم و تلاش‌های پیشگامان این عرصه را قدر بنهیم. توجه به کیفیت در آموزش عالی از لوازم نقش‌آفرینی دانشگاه‌ها در شکل‌گیری تمدن نوین اسلامی است و همت ستودنی و کوشش خستگی‌ناپذیر بزرگ‌مردان و زنانی که طلایه‌داران علم‌آموزی و معرفت‌افزایی هستند، در تحقق دانشگاه حکمت‌بنیان و تمدن‌آفرین نقشی مهم و غیر قابل انکار دارد.

در دانشگاه ها، اساتید نه تنها از آثار علمِ آموزش، بهره‌مند هستند، بلکه در تولید آن مشارکت دارند و تولید این دانش منحصر به متخصصان آموزش نیست. تحقق دانشگاه تمدن‌ساز و حکمت‌بنیان و تحقق مرجعیت علمی و سرآمدی جهانی آموزش، نیازمند توجه جدی به مقولۀ آموزش است و بر این اساس رویکرد برنامه‌محوری، استادمحوری، شاگردپروری و اخلاق‌مداری در کانون توجه نظام آموزش عالی کشور بر اساس برنامه هفتم توسعه قرار دارد.

معاونت آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، با تأکید بر نقش مهم اساتید در این مسیر، انتخاب سرآمدان آموزشی را مورد توجه قرار داده است. دهه سرآمدی آموزش در سال ۱۴۰۳ با شعار «سرآمدی آموزشی، هدفمندی و مردمی‌سازی آموزش» از هشتم تا هفدهم اردیبهشت ماه در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور با هدف تبیین جایگاه والای آموزش و تقدیر و تجلیل از سرآمدان آموزشی در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور برگزار می‌شود.

در پایان، با تبریک دهۀ سرآمدی به همه تلاشگران عرصه آموزش در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور، بر عهد خود، که حمایت همه‌جانبه از توسعه کیفی، نیازمحوری و مبتنی بر دانایی فرایند آموزشی است، تأکید می‌کنم و از همه دست‌اندرکاران برای برگزاری هر چه با شکوه‌تر این مراسم دعوت می‌نمایم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • علت مرگ «فرزانه اکبری» در جهرم چه بود؟
  • وزیر علوم: تعداد کمی از اساتید در سطح دانشگاه‌ها اخراج شدند/ هیچ اخراجی بدون دلیل و با نگاه سیاسی نبوده است
  • وزیر علوم: جوسازی‌های ایجادشده در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • جوسازی‌های ایجادشده در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • ضرورت توسعه تعاملات علمی دانشگاهی در راستای منافع دو کشور در عرصه بین‌المللی
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها آغاز شد
  • لغو محدودیت اعطای پایه‌های تشویقی اعضای هیات علمی
  • وزیر علوم، تحقیقات و فناوری وارد فرودگاه یاسوج شد
  • عضو هیأت علمی دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان استاد نمونه کشوری شد
  • دعوت سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به حمایت از دانشجویان آمریکایی