Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - چند روزي است که دانشگاه‌هاي کشور ميزبان دانشجوياني جوان و پرانگيزه از اقصي نقاط مختلف کشور هستند، دانشجوياني که پس از تلاش و مرارت‌هاي زياد سد دشوار کنکور را با موفقيت پشت سر گذاشته و اکنون خانه و کاشانه خود را ترک کردند و براي ورود به عرصه علم و دانش، با شور، اشتياق و آرزوهاي فراوان دنبال ساختن آينده‌اي روشن هستند،‌ قطعا در اين ميان داشتن يک سقف که بدون دغدغه بتوانند زير آن دوران پر پيچ وخم زندگي دانشجويي را بگذرانند و سختي‌هاي فراق خانواده را براي آن ها قابل تحمل‌تر کند ضروري است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش ايسنا،‌ زندگي خوابگاهي دوراني است که تا ساليان سال در ذهن بسياري از دانشجويان که در خوابگاه زندگي مي‌کنند، خواهد ماند. مرحله‌اي نوين در زندگي دانشجويان که آن‌ها را با تجربه‌هاي جديدي آشنا مي‌کند اما شيريني‌ها و خاطرات زندگي خوابگاهي تنها يک روي سکه است و بر کسي پوشيده نيست که زندگي در خوابگاه به خودي خود با مشکلات و چالش هاي زيادي همراه است در اين ميان زماني شرايط سخت و طاقت فرسا مي‌شود که دانشجويان در کنار مشکلات زندگي خوابگاهي خواسته يا ناخواسته با مشکلات کمبود امکانات رفاهي،‌ وضعيت نامناسب خوابگاه ها نيز مواجه شوند چرا که معمولا موفق‌ترين دانشجوها، دانشجويان خوابگاهي هستند که براي ادامه تحصيل خود هر جا باشد شرايط را تحمل مي‌کنند؛ هر چند مشکلات و شرايط بسياري از خوابگاه‌هاي دانشجويي در کشور از لحاظ امکانات يکسان است اما لازم است توجه اساسي به زندگي خوابگاهي کرد تا شرايط به هر دليلي موجب نشود که دانشجويي از ادامه تحصيل پشيمان شود.
آمادگي دانشگاه‌ها براي اسکان دانشجويان خوابگاهي
در همين راستا مهندس ذوالفقار يزدان‌مهر رييس صندوق رفاه دانشجويان وزارت علوم در گفت و گو با ايسنا از آمادگي خوابگاه‌هاي دانشجويي دانشگاه ها براي اسکان دانشجويان در سال تحصيلي جديد اشاره کرد و افزود: توجه به خوابگاه‌هاي دانشجويي از اولويت‌هاي برنامه‌هاي صندوق رفاه دانشجويان وزارت علوم است در واقع ما از سال 94 که مسئوليت مديريت اين صندوق را بر عهده گرفتيم، ابتدا يک آسيب‌شناسي جدي در خصوص وضعيت خوابگاه‌هاي دانشجويي کرديم. بر اساس اين آسيب‌شناسي حدود 50 هزار کمبود فضاي خوابگاهي يا به نوعي 200 کمبود خوابگاه در کشور داشتيم بر اين اساس 50 هزار دانشجو با مشکل خوابگاه مواجه بودند.
وي در ادامه تصريح کرد: بر اساس تلاش‌هاي انجام شده در وزارت علوم و صندوق رفاه دانشجويان، توانستيم موانع ساخت خوابگاه‌هاي دانشجويي را که در برنامه پنجم توسعه ذکر شده بود، برطرف کنيم. به‌طوري‌که گشايشي در ساخت‌وساز خوابگاه‌ها در برنامه ششم توسعه ايجاد شد و در حال حاضر بخش خصوصي و خيرين در اين عرصه به‌صورت جدي و فعال وارد شده‌اند.
مهندس يزدانمهر يادآور شد: خوشبختانه بر اساس طرحي تمامي خوابگاه‌هاي دولتي مورد ارزيابي و رتبه‌بندي قرار گرفتند و بر اساس اين ارزيابي حدود 38درصد خوابگاه‌ها در رتبه‌هاي 4 و 5 قرار داشتند که با تمهيدات به‌کار گرفته شده، کمک‌هاي دولت و افزايش منابع صندوق رفاه، تمامي اين خوابگاه‌ها به رتبه هاي بهتر ارتقاء يافتند.

به گفته وي، سال گذشته تعداد 63 خوابگاه که در رتبه 5 قرار داشتند به سطح پايين‌تر ارتقاء يافتند و امسال نيز تعداد 463 خوابگاه که در رتبه‌هاي 4 و 3 قرار داشتند با مشارکت دانشگاه‌ها و کمک‌هاي 50 درصدي صندوق رفاه دانشجويان ارتقاء خواهند يافت، به‌طوري‌که تعميرات خوابگاه‌ها در تابستان شروع شد و دانشگاه‌ها در سال جاري به کارگاه عمراني تبديل شده بودند.
رييس صندوق رفاه دانشجويان وزارت علوم با بيان اين‌که تمهيدات خوبي براي رفع مشکل کمبود خوابگاه‌ها در سال جاري انديشيده شده است، گفت: علاوه بر اختصاص بودجه خوب به حوزه خوابگاه‌هاي دانشجويي در سال جاري، اعتباري به مبلغ 60 ميليارد تومان نيز از سوي صندوق رفاه دانشجويان و سازمان برنامه و بودجه کشور تامين شده است که مي‌تواند به عنوان سود تسهيلات دريافتي در ساخت خوابگاه، مشکل کمبود خوابگاه‌ها را تا حدودي برطرف کند.
وي همچنين گفت: برنامه‌ريزي براي بهبود وضعيت خوابگاه‌هاي دانشجويي و تعمير و تجهيز آنها صورت گرفته تا خوابگاه هاي رتبه پايين به رتبه‌هاي بالا ارتقا يابند و حدود 600 خوابگاه دانشجويي که کار تعمير آنها در تابستان امسال شروع شده بود در حال حاضر پايان يافته است و دانشگاه ها آماده اسکان دانشجويان خوابگاهي هستند.
افزايش 15 درصدي دانشجويان خوابگاهي/ ساخت خوابگاه متاهلين
دکتر خاکي صديق رييس دانشگاه خواجه نصير طوسي در گفت و گو با ايسنا، در خصوص وضعيت خوابگاه‌هاي اين دانشگاه همزمان با آغاز سال تحصيلي جديد افزود: ما به گونه اي برنامه ريزي کرده بوديم که بتوانيم به همه دانشجويان ورودي جديد خوابگاه اختصاص دهيم و مشکل خوابگاه در بدو ورود نداشته باشند اما متاسفانه با توجه به افزايش آمار 15 درصدي ورودي هاي جديد نيازمند به خوابگاه در مقايسه با سال گذشته،‌ موجب شده است تا حدودي کار مشکل شود.
وي در ادامه تصريح کرد: دانشگاه خواجه نصير طوسي در سال جاري براي حدود 1000 دانشجوي جديدالورود خوابگاه در نظر گرفته بود اما در حال حاضر حدود 150 کمبود ظرفيت وجود دارد که البته اين مشکل نيز با تلاش مسولان در حال رفع است.

دکتر خاکي صديق با اشاره به تعمير اساسي تمامي خوابگاه هاي دانشگاه خواجه نصير، افزود: در سال جاري ساخت و سازهاي جديدي براي خوابگاه هاي متاهلين دانشگاه خواجه نصيرصورت گرفته است و خوابگاه هاي دانشجويان مجرد تعمير و تجهيز شدند. بطوريکه طي سه سال گذشته با کمک صندوق رفاه دانشجويان هر تابستان بخشي از اين تعمير و بازسازي هاي اساسي صورت گرفت.
رييس دانشگاه خواجه نصير طوسي افزود: در سال جاري توانستيم خوابگاه متاهلي جديدي براي حدود 15 خانواده بسازيم که قرار است صندوق رفاه دانشجويان در اين زمينه نيز به دانشگاه کمک کند.
بازسازي 70 درصد خوابگاه هاي دانشگاه/دانشجوي «بدون سقف» نداريم
دکتر حسين سليمي رييس دانشگاه علامه طباطبايي در گفت و گو با ايسنا از بازسازي و تعمير حدود 70 درصد خوابگاه‌هاي دانشجويي اين دانشگاه خبر داد و گفت:‌ کار نوسازي و تعمير خوابگاه‌هاي دانشگاه علامه طباطبايي از سال گذشته آغاز شده است و خوشبختانه تا کنون حدود 70 درصد خوابگاهاي اين دانشگاه که اعتبار حدود 20 درصد آن از طريق صندوق رفاه دانشجويان وزارت علوم تامين شده، ‌مورد بازسازي قرار گرفته است.
وي تاکيد کرد: خوشبختانه خوابگاه‌هاي سلامت و همت دانشگاه علامه که جمعيت بيش از 2100 نفر از دانشجويان خوابگاهي را در خود اسکان داده‌اند با الگوي خوابگاه‌هاي سطح يک کشور طراحي شده‌اند و اين خوابگاه‌ها از امکاناتي نظير سالن‌هاي ورزش، کتابخانه، اينترنت رايگان پرسرعت و غيره مجهز هستند.

وي در ادامه از برنامه دانشگاه علامه طباطبايي براي ساخت مجتمع خوابگاهي دانشگاه خبر داد و گفت: کلنگ ساخت اين مجتمع با ظرفيت 800 نفر از دانشجويان تا پايان سال جاري زمين زده مي‌شود و با ساخت اين خوابگاه بتوانيم برخي از خوابگاه‌ها که استانداردهاي لازم را ندارند جمع آوري کنيم و تا حدود 1000 نفر به ظرفيت خوابگاه هاي دانشگاه اضافه شود.
دکتر سليمي افزود: اعتبار ساخت مجتمع فوق از بخش خيرين حوزه سلامت،‌صندوق رفاه دانشجويان وزارت علوم و درآمدهاي اختصاصي دانشگاه تامين خواهد شد.
رييس دانشگاه علامه طباطبايي همچنين خاطر نشان کرد: در حال حاضر حدود 3500 ظرفيت خوابگاهي در دانشگاه وجود دارد و براي سال تحصيلي جديد هيچ دانشجويي حتي دانشجويان شبانه بدون خوابگاه نخواهند ماند.
افزايش 50 درصدي ظرفيت خوابگاهي دانشگاه اميرکبير
دکتر سيد احمد معتمدي رييس دانشگاه اميرکبير در گفت و گو با ايسنا با تاکيد بر اينکه 35 درصد دانشجويان اين دانشگاه خوابگاهي هستند، گفت:‌ يک سوم دانشجويان از شهرستان‌ها وارد دانشگاه اميرکبير مي‌شوند بنابراين بحث رفاهي آنها بايد مورد توجه قرار بگيرد که خوشبختانه دانشگاه اميرکبير با کمک صندوق رفاه تلاش‌هاي خوبي انجام داده است
وي همچنين از اختصاص بيش از 10 ميليارد تومان هزينه براي نوسازي و تعمير خوابگاه‌هاي دانشگاه طي سه سال اخير خبر داد و گفت: براي سال جاري ظرفيت خوابگاه مجردي حدود 15 درصد و ظرفيت خوابگاه متاهلي دانشگاه اميرکبير 35 درصد افزايش يافته است..
دکتر معتمدي خاطرنشان کرد:‌ دانشگاه اميرکبير توانستته خوابگاه‌هاي داراي رتبه‌هاي 3، 4 و 5 را ارتقا دهد، اگر چه در اين زمينه با کمبودهاي بودجه‌اي مواجه بوديم و ما اعتبارات تعمير و تجهيز را به صورت کامل دريافت ننموده ايم و اگر هم چيزي دريافت کرده‌ايم به صورت اوراق بوده، اما تلاش کرديم تا با بودجه هاي جاري خود و کمک هاي صندوق رفاه دانشجويان وزارت علوم براي ارتقا خوابگاه‌ها اقداماتي انجام دهيم.

وي همچنين با اشاره به اقدامات صورت گرفته جهت بازسازي و تعميرخوابگاه هاي دانشگاه اميرکبير طي 3 سال اخير، اظهار کرد: 18 خوابگاه از 22 خوابگاه دانشگاه طي 3 سال گذشته يا بطور کامل بازسازي و تجهيزات آن نوسازي شده است و يا با تعميرات کلي و جزئي بهبود يافته است.
وي در ادامه در خصوص فرسوده بودن تجهيزات خوابگاه‌هاي دانشگاه نيز افزود: بخش قابل توجهي از تجهيزات خوابگاه‌ها شامل تخت خواب، يخچال، گاز، کمد و .... نوسازي و برتعداد آنها افزوده شده است بطوريکه اکثر اتاق‌ها مجهز به يخچال و فرش شده است. .
رييس دانشگاه امير کبير از افزايش 15 درصدي ظرفيت خوابگاه‌هاي اين دانشگاه‌ها طي سه سال اخير خبر داد و گفت: سرمايه گذاري ساخت يک خوابگاه با ظرفيت 206 نفر و با اعتبار 10 ميليارد تومان صورت گرفته و کار ساخت آن را شروع کرده‌ايم و اميدواريم سال آينده افتتاح کنيم.
وي خاطرنشان کرد: با توجه به بازسازي هاي صورت گرفته 206 ظرفيت خوابگاهي جديد در ساختمان هاي قديمي خوابگاهي اين دانشگاه ايجاد شده است.
رييس دانشگاه صنعتي اميرکبير عنوان کرد: به طور ميانگين براي ايجاد يک ظرفيت خوابگاهي در اين دانشگاه 25 ميليون تومان هزينه نياز است که با ايجاد 206 ظرفيت خوابگاهي جديد بر اساس بازسازي هاي صورت گرفته توانستيم 5 ميليارد و 150 ميليون تومان در هزينه هاي دانشگاه صرفه جويي کنيم.
دانشجوي بدون خوابگاه نداريم / افزايش ظرفيت خوابگاهي دانشگاه تهران
دکترحسين به نژاد معاون دانشجويي دانشگاه تهران در گفت و گو با ايسنا با تاکيد بر اينکه تمامي دانشجويان متقاضي خوابگاه اين دانشگاه تا قبل از مهر اسکان داده شدند و هيچ دانشجوي بدون خوابگاه نخواهيم داشت، اظهار کرد: دانشجويان دوره کارشناسي قبل از ورود به دانشگاه از طريق سامانه درخواست خود را ثبت کردند همچنين دانشجويان دوره دکتري و کارشناسي ارشد نيز که از 20 مهر براي درخواست خوابگاه فرصت تقاضا داشتند وضعيتشان مشخص و همه آنها اسکان داده شده‌اند.
وي در ادامه از افزايش 250 نفري ظرفيت به خوابگاهاي دانشگاه تهران در سال جاري خبر داد و تصريح کرد: خوشبختانه يک ساختمان 15 واحدي و يک واحد آپارتماني 5 طبقه با ظرفيت 250 نفري به ظرفيت خوابگاهي دانشگاه اضافه شده است.

دکتر به نژاد از کمک 500 ميليوني صندوق رفاه دانشجويان وزارت علوم به دانشگاه تهران براي رفع مشکل خوابگاه متاهلي خبر داد و گفت: بر اساس اين کمک توانستيم به 50 زوج دانشگاه خوابگاه بدهيم.
معاون د انشجويي دانشگاه تهران همچنين از بازسازي و تعمير بيش از 70 درصد خوابگاه هاي اين دانشگاه خبر داد و گفت: اين اقدام با اعتبار 5 ميليارد تومان و کمک هاي صندوق رفاه دانشجويان طي سه سال گذشته صورت گرفت اميدواريم تا دو سال آينده بتوانيم تمامي خوابگاه ها را نوسازي کنيم.
کمک 400 ميليوني صندوق رفاه به نوسازي خوابگاه هاي دانشگاه
دکتر محمدعلي برخورداري در گفت و گو با ايسنا از اسکان و ساماندهي تمامي دانشجويان در خوابگاه هاي دانشگاه خبر داد و افزود: بر اساس اعلام قبلي دانشگاه تعهدي براي ارائه خوابگاه به دانشجويان اطراف تهران ندارد که خوشبختانه به اين متقاضيان نيز در سال جاري خوابگاه اختصاص داديم.
وي در ادامه با اشاره به بازسازي و تعمير تمامي خوابگاهي دانشگاه علم و صنعت، تصريح کرد: حدود 10 تا 15 درصد ساختمان هاي قديمي و فرسوده دانشگاه در سال جاري بازسازي شده است و تمامي خوابگاه ها ديگر نيز مورد تعمير و تجهيز قرار گرفتند.
رييس دانشگاه علم و صنعت گفت: بيش از يک ميليارد تومان هزينه براي بازسازي خوابگاه هاي دانشگاه صرف کرديم که 400 ميليون تومان آن از طرف صندوق رفاه دانشجويان وزارت علوم پرداخت شده است.
افزايش 10 درصدي ظرفيت خوابگاه دانشگاه کردستان
دکتر عزيزي معاون دانشجويي دانشگاه کردستان و دبير منطقه 5 آمايشي در گفت و گو با ايسنا، از افزايشي 10 درصدي ظرفيت خوابگاهي دانشگاه کردستان خبر داد و افزود: خوشبختانه با اجاره دو ساختمان با ظرفيت 400 نفر براي اسکان دانشجويان خوابگاهي ظرفيت خوابگاهي دانشگاه کردستان افزايش يافته است و درخواست دانشجويان دختر براي خوابگاه بصورت صددرصدي پوشش داده مي شود و 50 درصد متقاضيان پسر نيز در خوابگاه اسکان داده شدند.

وي در ادامه از تعمير و بازسازي خوابگاه هاي دانشگاه کردستان خبر داد و تصريح کرد: خوشبختانه صندوق رفاه دانشجويان وزارت علوم همراهي خوبي براي تامين اعتبار تعمير و يا ساخت خوابگاه هاي جديد دارد بطوريکه اين حمايت ها موجب شد اميدوار باشيم امسال نيز همانند سال گذشته تمامي متقاضيان را پوشش دهيم.
معاون دانشجويي دانشگاه کردستان از ساخت سه خوابگاه جديد هر کدام با ظرفيت 250 نفري در اين دانشگاه خبر داد و گفت: اين خوابگاه ها با حمايت بنياد خيرين 15 خرداد، صندوق رفاه دانشجويان وزارت علوم و برخي اعتبارات ديگر ساخته در حال ساخت است که اميدواريم با بهره برداري از اين خوابگاه‌ها تا سال 97 حدود 20 درصد ظرفيت خوابگاهي دانشگاه افزايش يابد.
کمبود 800 ظرفيت خوابگاهي در دانشگاه/ فعال بودن 30 خوابگاه خودگردان
دکتر سيد رسول عمادي معاون دانشجويي دانشگاه بوعلي همدان و دبير کلان منطقه 4 در گفت و گو با ايسنا، از تعمير و بازسازي 5 بلوک خوابگاهي اين دانشگاخ در تابستان جاري خبر داد و افزود: اين بلوک ها با ظرفيت 1800 نفر و با اعتبار چهار ميليارد تومان که قرار است صندوق رفاه دانشجويان وزارت علوم بخشي از اين هزينه ها را پرداخت کند، تعمير و بازسازي شده است.
وي در ادامه به کمبود حدود 800 ظرفيت خوابگاهي در دانشگاه بوعلي همدان اشاره کرد و گفت: بطور کلي 3800 نفر از دانشجويان در خوابگاه اسکان داده مي شود اگر چه تلاش داريم تمامي ورودي هاي جديد را اسکان دهيم اما به دليل کمبود خوابگاه دانشجويان کارشناسي روزانه پسر فقط چهار، دختر 6، کارشناسي ارشد 4 و دکتري تا 10 ترم مي توانند از خوابگاه استفاده کنند اين در حالي است که اگر 800 ظرفيت جديد به خوابگاه ها اضافه شود مي توان تمامي دانشجويان دوره روزانه و شبانه را در خوابگاه اسکان دهيم.

معاون دانشجويي دانشگاه بوعلي با تاکيد بر اينکه صندوق رفاه دانشجويان وزارت علوم در رفع مشکلات خوابگاهي دانشگاه همکاراي و تلاش خوبي دارد افزود: دانشجوياني که امکان اسکان آنها در خوابگاه هاي دولتي نباشد در خوابگاه هاي خودگردان و غيردولتي داراي مجوز اسکان داده خواهند شد که خوشبختانه 30 خوابگاه غيردولتي داراي مجوز در استان همدان وجود دارد.
دانشجويان بدون خوابگاه، در خوابگاه هاي خودگردان داراي مجوز بروند
دکتر مجتبي صديقي در گفت و گو با ايسنا، با اشاره به اين که 71 دانشگاه کشور تلاش جدي در حوزه تعميرات خوابگاه‌هاي خود داشته اند گفت: با هماهنگي صندوق رفاه دانشجويان وزارت علوم 600 دانشجويي کشور تعميرات اساسي در سال جاري داشتند که در مجموع 20 ميليارد تومان هزينه شده استکه البته ده ميليارد تومان از اين اعتبار توسط صندوق پرداخت شده است .
وي در ادامه خاطر نشان کرد: طي دو سال‌ اخير حدود 14.2 ميليارد تومان براي تعمير و تجهيز خوابگاه‌ها اعتبار در نظر گرفته شده است و همچنين 7217 ظرفيت به مجموع ظرفيت‌هاي خوابگاهي اضافه شده است.
دکتر صديقي تاکيد کرد: امسال براي اولين بار براي ساخت خوابگاه‌هاي دانشجويي در دانشگاه‌ها تسهيلات ويژه‌اي در نظر گرفته شده که اگر بخش غير دولتي براي ساخت اين خوابگاه ها اقدام کند سود صندوق رفاه دانشجويان در و سود وام آن مشارک خواهد کرد و خوشبختانه از ابتداي سال چند دانشگاه در اين عرصه اقدام کردند.
رييس سازمان امور دانشجويان از اختصاص بودجه با عنوان کمک رهن به دانشگاه‌ها توسط اين صندوق خبر داد و خاطرنشان کرد: صندوق رفاه دانشجويان تاکنون بيش از 28ميليارد تومان اعتبار به دانشگاه‌ها با عنوان کمک رهن اختصاص داده است تا با کمک آن مشکل ‌کمبود خوابگاه‌ها را رفع کنند.

وي در ادامه افزود: با وجود تلاش هاي صورت گرفته برا رفع کمبود خوابگاهي دانشگاه ها اما همواره اين کمبود در دانشگاه ها وجود دارد که براي کاهش اين مشکلات 320 خوابگاه غيردولتي وجود دارد که مجوز اين خوابگاه ها توسط مراکز استان تاييد شده و دانشجويان بدون خوابگاه مي توانند براي اسکان به خوابگاه هاي خودگردان داراي مجوز بروند.
به گزارش ايسنا،‌ زندگي دانشجويي در محيط خوابگاه يکي از بهترين فرصت‌ها براي رشد فکري و اجتماعي هر دانشجويي است که اين دوران را تجربه مي‌کند. بنابراين خوابگاه را نبايد با مسافرخانه اشتباه گرفت، بلکه ايجاد يک شرايط مطلوب براي ادامه تحصيل حق اساسي هر فرد و دانشجو است که به بايد به آن احترام گذاشت، اگر چه بر اساس اذعان دانشگاه ها طي دو سال اخير اقدامات قابل توجهي با حمايت بخش هاي مختلف بخصوص صندوق رفاه دانشجويان وزارت علوم براي کاهش مشکلات خوابگاه ها و افزايش رفاه دانشجويي صورت گرفته است اما همچنان کمبود 75 هزار ظرفيت خوابگاهي در کشور وجود دارد و لازم است وزير علوم آينده با توجه ويژه به اين حوزه و ادامه سياست هاي حمايتي صندوق رفاه براي تحقق اهداف برنامه ششم توسعه، کاهش مشکلات خوابگاهي دانشگاه ها و استاندارد سازي آن گام بردارد چرا که بي توجهي به براي تامين سقف مناسب به دانشجويان علاوه بر زير سئوال بردن عدالت آموزشي، ضربه اي سنگين به آينده دانشجويان و در نهايت توسعه کشور وارد خواهد کرد.
گزارش از خبرنگار ايسنا: طاهره مرادي
انتهاي پيام

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۱۱۱۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند پیشرفت خوابگاه‌های دانشجویی استان هرمزگان بررسی شد

استاندار هرمزگان در جلسه شورای مسکن طی بررسی روند پیشرفت خوابگاه‌های دانشجویی استان،گفت: پرداخت تسهیلات بانکی با مدل مشارکت چالش جدی پروژه خوابگاه‌های متأهلی استان است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، نشست شورای مسکن استان هرمزگان عصر یکشنبه نهم اردیبهشت ماه به ریاست استاندار هرمزگان با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی و حضور ویدئوکنفرانسی فرمانداران برگزار شد.

مهدی دوستی در روند بررسی مصوبات جلسه پیشین همچنان بررسی روند تأمین زمین در روستاهای فاقد اراضی مناسب را در صدر قرارداد و گفت: از51 روستای تکلیف شده به فرمانداران برای تأمین نیاز اراضی روستاها و آغاز فرایند الحاق، 19 روستا انجام شده و هنوز 31 روستای بلاتکلیف در استان داریم که باید فرمانداران با نظر مردم محلی نسبت به حل این مشکل اقدام کنند.

وی در بررسی روند احداث خوابگاه‌های دانشجویی استان تاکید داشت: استفاده از متراژهای ترکیبی 30 متری تا 55 متری متناسب برای دانشجویان مجرد، متأهل و متأهل دارای فرزند الگوی مناسبی است اما چالش جدی پروژه‌ها تعریف تسهیلات در مدل مشارکتی یعنی تسویه بعد از اتمام مرحله سفتکاری است که باید در سطح وزارت علوم حل شود.

استاندار هرمزگان همچنین آخرین فرصت اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام مسکن مهر بندرعباس، رودان و میناب را دهه‌ فجر 404 اعلام کرد و افزود: در پروژه‌های مسکن ملی بویژه در بستک، رودان و پیامبراعظم نیز که تا شهریور وارد مرحله نازک کاری می‌شوند مردم می توانند نسبت به خرید انشعاب برق اقدام کنند.

استاندار هرمزگان، پیشرفت امور زیربنایی با اولویت آب و برق را ضروری دانست و عنوان داشت:لازم است همزمان در جدول گزارشات پیشرفت پروژه‌ها به تفکیک شهرستان‌ها و براساس زمانبندی، این گزارش مهم نیز گنجانده و ارائه شود.

 انتهای پیام/864

دیگر خبرها

  • روند پیشرفت خوابگاه‌های دانشجویی استان هرمزگان بررسی شد
  • اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان برای ساخت خوابگاه‌ دانشجویی
  • اختصاص وام تحصیلی به بیش از ۴ هزار دانشجوی متاهل
  • بیش از ۴ هزار نفر از دانشجویان متاهل علوم پزشکی وام تحصیلی دریافت کردند
  • افتتاح خوابگاه متأهلی برای ۱۲۰ دانشجوی علوم پزشکی تهران
  • ساخت ۵ هزار خوابگاه متاهلی تا پایان دولت
  • بیش از ۴ هزار نفر از دانشجویان متاهل وام تحصیلی دریافت کردند
  • استقرار دانشجویان پسر در خوابگاه ملکی دانشکده پرستاری طبس
  • جشن ازدواج ۵۰ زوج دانشجو در قم برگزار شد
  • افزایش ۳۰ درصدی خوابگاه متاهلین دانشگاه‌های علوم پزشکی