Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرویس سیاسی بی‌باک: این روزها برخی رسانه‌ها و شخصیت‌های اصولگرا درصددند تا از تصمیمات «جمنا» در حد یک کتاب مقدس بسازند اما در این میان چند نکته قابل ذکر است:

1- بی‌شک نیروهای اصیل انقلاب خواهان اتحاد و اجماع اصولگرایان در انتخابات ریاست جمهوری هستند اما نه به هر قیمت و سبک و سیاقی که خروجی پیروزش، همانی را رقم بزند که دولت فعلی خلق کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به یقیین تنها اجماع بر کاندیدای اصلح مورد قبول نیروهای انقلاب و ملت شریف ایران واقع خواهد شد نه اینکه به نام وحدت عده‌ای درصدد سهم خواهی و لابی‌گری برای دوران پس از انتخابات باشند.

2- «جمنا» تنها زمانی برای مردم و نیروهای انقلاب مشروعیت دارد که تمامی روند و مکانیزم آن مورد تائید بزرگانی چون حضرت علامه مصباح یزدی قرار گیرد و این بزرگواران به نوعی از مردم بخواهند که به تصمیمات این گروه اهتمام بورزند. در غیر اینصورت اگر آنرا در حد گعده جماعت دور منقل بی‌اعتبار ندانیم، به هیچ وجه نمره بالاتری از یک طنز دورهمی از نوع سیاسی و بدون نقش آفرینی و اجرای جذاب و مثبت مهران مدیری، نخواهد داشت. زیرا بس واضح و روشن است که مسلمانان از صدر تاریخ تا کنون هرگاه از بزرگان دینی جدا شدند، جریان انحرافی شکل گرفت.

3- متاسفانه برخی اصولگرایان صرفا در فتنه ایادی استکبار در سال 88 همچنان گیر کرده‌اند و از فتنه نفوذیان در جریان اصولگرایی غافل شده‌اند. فتنه‌ای که در سال 92 اصولگرایان را گرفتار انشقاق کرد و عده‌ای نفوذی در جریان اصولگرایی، مانع اجماع بر سر کاندیدای اصلح شدند و نهایتا حسن روحانی با ضعیفترین رای تاریخ انقلاب به کرسی ریاست جمهوری رسید و نتیجه همان شد که این روزها در وضعیت هسته‌ای، اقتصادی، فرهنگی، سیاست داخلی و خارجی می‌بینیم. بنابراین اصولگرایان باید هوشیار باشند و قبل از پرداختن به کاندیدای اصلح، تکلیف نفوذیان را مشخص کنند.

منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۶۴۲۶۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مادران ۴ فرزندی الگوی عینی برای خانواده‌ها

به گزارش خبرنگار مهر، مائده مهدی‌پور، یکشنبه شب در نشست یکشنبه‌های الگویی با موضوع معرفی الگوی شبکه فعالان مردمی جمعیت برنا با بیان اینکه فرزندآوری یک دغدغه جمعی است و ما برای آگاه‌سازی زنان در این زمینه کار را از سال ۱۴۰۰ آغاز کردیم، اظهار کرد: با توجه به اهمیت موضوع جوانی جمعیت و تاکیدات رهبر معظم انقلاب در این زمینه، به‌دنبال مجموعه‌های دارای دغدغه جوانی جمعیت و مرتبط با این موضوع رفتیم.

مهدی‌پور افزود: در قدم اول، افراد دغدغه‌مند شناسایی شدند و جلساتی با حضور آنها برگزار شد.

فعال اجتماعی و فرهنگی جوانی جمعیت از شناسایی ۸۰۰ مادر دو فرزندی در یزد خبر داد و گفت: مولفه‌های این خانواده‌ها از لحاظ اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و تفریحی مورد بررسی قرار گرفت.

وی از تنظیم پرسشنامه برای مادران دو و سه فرزندی و تکمیل آن توسط مادران خبر داد و عنوان کرد: مادران سه تا چهار فرزندی نیز که مسیر فرزندآوری را طی کرده بودند مورد بررسی قرار گرفتند و فشارهای اجتماعی که به آنها وارد می شد، بررسی کردیم.

مهدی پور ادامه داد: این مادران برای دیگر خانواده ها به عنوان الگوی عینی معرفی شدند و شرایطی فراهم شد که مادران بتوانند با مادران چهار فرزندی ارتباط نزدیک داشته باشند و این دورهمی ها به صورت محله ای ادامه دارد.

وی یادآور شد: این دورهمی ها به یکی از پدران چهار فرزندی سپرده شد و کارگروهایی ذیل این دورهمی ها تشکیل شد ضمن اینکه این پدران و خانواده هایشان یک دورهمی خانوادگی را با دیگر خانواده ها برگزار می کنند.

مهدی پور به تشریح برنامه های این دورهمی ها پرداخت و گفت: به دنبال برگزاری این دوره ها، بانک اطلاعات خوب و دقیقی از خانواده های چهار فرزندی در یزد شکل گرفت.

وی همچنین با اشاره به مادران دهه هشتادی که از آنها به عنوان «برنا مام» یاد می شود، افزود: مادران دهه هشتادی در سالهای اولیه ازدواج دچار فشار فرهنگی و اجتماعی بودند بنابراین شبکه مجازی تشکیل شد و مسائل و مشکلات آنها مورد بررسی قرار گرفت.

مهدی پور با اشاره به دورهمی هایی که توسط برنا مام‌ها تشکیل شده، بیان کرد: اتفاقات جالبی به واسطه این دورهمی ها شکل گرفت از جمله اعتکاف مادر و کودک که به کمک همین هسته ها برگزار شد که اتفاق ناب و ویژه ای بود.

این فعال اجتماعی به تشریح ارتباطات برقرار شده با حوزه های علمیه، ماماها، مراکز بهداشت و ... پرداخت و افزود: تلاش شده تا شرایط به لحاظ اجتماعی، فرهنگی و تا حدی اقتصادی برای ترغیب مادران به فرزندآوری و کمک به جوانی جمعیت فراهم شود.

کد خبر 6091522

دیگر خبرها

  • مادران ۴ فرزندی الگوی عینی برای خانواده‌ها
  • نقشه پراکندگی نیروهای مقاومت از یمن تا فلسطین
  • لزوم جریان یافتن مردم سالاری دینی در محلات
  • یزدی ها کمترین تعداد پرونده قضائی نیروهای مسلح کشور را دارند
  • سپاه همواره در صحنه حضور دارد
  • مدارس دینی بدون مجوز اهل سنت از ۳۳ به ۵ رسیده است
  • آقای زلفی‌گل! شما از ابتدا هم اشتباهی بودید!
  • بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی پیرامون حضور وزیر علوم در این دانشگاه: آقای زلفی‌گل! شما از ابتدا هم اشتباهی بودید! شما اخراج اساتید ضد انقلاب و اسلام و دین از دانشگاه‌ را، تبدیل به ابزاری برای تسویه‌حساب‌های شخصی کردید
  • احکام دین باید در اجتماع جاری شود
  • پاشنه آشیل مجلس دوازدهم از نگاه سخنگوی حزب اعتدال و توسعه /جریان رائفی پور به دنبال هدایت و مدیریت مجلس است